VOORBEREIDING

Zitles:
Zorg dat je klaar staat of alvast op je paard zit en draag als het kan aansluitende bovenkleding.

Jokertraining:
Draag rijlaarzen/jodhpurs, een rijbroek en aansluitende bovenkleding. Neem indien mogelijk een eigen zadel mee. Lukt dit niet, geef dit dan van tevoren aan, dan zorg ik voor een leenzadel.

Balance Coach:
Draag een rijbroek en aansluitende bovenkleding voor een zo goed mogelijk beeld van wat er gebeurt in je lichaam tijdens de training.

Combi-les:
Tijdens de combi-les van een Balance Coach-/Jokertraining en een zitles, zullen we starten met de Balance Coach-/Jokertraining. Zorg ervoor dat je paard gepoetst klaar staat, zodat je na de Balance Coach-/Jokertraining je paard alleen nog hoeft op te zadelen en we vlot kunnen starten met de zitles.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Betaling en factuur:
Je ontvangt een Tikkie en de factuur na afloop van de afspraak. Omdat een deel van de kosten vergoed kunnen worden vanuit je zorgverzekering, zijn er een aantal gegevens nodig voor op de factuur: volledige naam, adres, geboortedatum en BSN-nummer. Nadat deze gegevens zijn doorgegeven zal de factuur opgesteld en digitaal verzonden worden.

Afzeggen/no-show:
Lukt het je onverhoopt niet om de afspraak door te laten gaan dan dient deze ten minste 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Indien je de afspraak korter dan 24 uur van de tevoren annuleert dan worden de volledige kosten van de afspraak, exclusief eventuele reiskosten, in rekening gebracht. Bij no-show worden de volledige kosten van de afspraak, inclusief eventuele reiskosten betaald te worden.

Weersomstandigheden:
Indien het door weersomstandigheden niet lukt om de training buiten door te laten gaan dan is de ruiter zelf verantwoordelijk voor de uitwijkmogelijkheid naar een binnen locatie. Wanneer dit niet mogelijk is kan de training zonder extra kosten omgezet worden naar een Jokertraining. Dit is ook mogelijk bij een combi-les. Mocht je geen gebruik willen maken van een van beide opties, dan dienen de kosten voor de gemaakte afspraak alsnog voldaan te worden.

Afspraak maken voor derden:
Indien je een afspraak maakt voor meerdere personen dan ben jij als contactpersoon verantwoordelijk voor de communicatie met de andere deelnemers en het doorgeven van de afspraak bevestiging. Wanneer afspraken door onderlinge miscommunicatie korter dan 24 uur worden geannuleerd of bij no-show, dan is de contactpersoon verantwoordelijk voor de betaling van de volledige kosten voor de gemiste afspraak/afspraken. Zie kopje afzeggen/no-show voor de voorwaarden met betrekking tot de reiskosten.

Delen van video- en fotomateriaal
Het is niet toegestaan om beeldmateriaal van de training (foto’s en/of video’s) online te plaatsen zonder toestemming. Dit geld ook voor Ruiter-Balans, hierbij zal eveneens geen beeldmateriaal gedeeld worden met derden zonder toestemming.

Heb je vragen of onduidelijkheden? Geef dit tijdig aan.